Blog

Účes pod stromček

1. november 2015

Blíži sa Vám alebo Vášmu potomkovi stužková? Chystáte sa s manželom alebo priateľom na ples? Chcete vyzerať výnimočne na Štedrý večer, Silvestra alebo na inej pre Vás dôležitej príležitosti?

Práve na týchto udalostiach by Váš účes mal žiariť a očariť – pokiaľ Vám chýbajú vlasy do dĺžky či objemu - máme pre Vás tie správne metódy ako ich oživiť.

Stačí si vybrať vhodnú metódu pre Váš typ vlasov a o prirodzený vzhľad sa už postarajú naše 100% Remy ľudské vlasy, ktoré sa vyznačujú najvyššou kvalitou.

PRI NÁKUPE V NAŠOM OBCHODE NAD 49,99 Eur TERAZ ZÍSKATE OD NÁS OFINU V HODNOTE 20 Eur ZDARMA AKO DARČEK.

Využiť taktiež môžete naše DARČEKOVÉ POUKÁŽKY, ktorými urobíte radosť či už pod stromček, alebo aj pri bežných príležitostiach.

Objednávať u nás môžete prostredníctvom nášho e-shopu, alebo telefonicky v pracovné dni od 9:00 do 17:00. Tovar Vám doručíme do 48 hodín v rámci Slovenskej republiky (do 72 hodín v rámci ČR). Objednávky odoslané do 12:00 expedujeme ešte v daný deň. Pri uznanej reklamácii Vám do 30 dni vrátime tovar, alebo peniaze.


Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v obchodných podmienkach