Blog

   14.12.2015

Stačí si zvoliť vhodnú metódu pre Váš typ vlasov - dnes sa už nemusíte spoliehať na prírodu, môžete mať vlasy podľa Vašich predstáv kedy sa rozhodnete.

   12.12.2015

Vybrať správny typ clip in vlasov ktoré sa hodia k vašej vizáži, je niekedy ťažšie ako by sa mohlo zdať.

   10.12.2015

U nás je to novým trendom, ktorému podľahla už nejedna Slovenka. Budete medzi nimi aj vy? Tu sú užitočné rady od vlasových expertov, aby vaša nová frizúra nedopadla ako „faux-pas“.

   9.12.2015

Často sa stáva, že ženy nie sú spokojné so stavom alebo trvácnosťou svojich umelých vlasov a dávajú to za vinu produktu alebo svojmu kaderníkovi. V nasledujúcom článku vám prezradíme zopár užitočných rád, ako predísť ich devastácii a zachovať ich v najlepšom stave.

   1.11.2015

Blíži sa Vám alebo Vášmu potomkovi stužková? Chystáte sa s manželom alebo priateľom na ples? Chcete vyzerať výnimočne na Štedrý večer, Silvestra alebo na inej pre Vás dôležitej príležitosti?

Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v obchodných podmienkach