Blog

Zorientujte sa v ponuke clip in vlasov

12. december 2015

Vybrať správny typ clip in vlasov ktoré sa hodia k vašej vizáži, je niekedy ťažšie ako by sa mohlo zdať.

MATERIÁL JE ZÁKLAD

Clip in vlasy sú vyrábané z rôznych typov materiálov a taktiež existuje mnoho rôznych systémov uchytenia. To znamená, že nie vždy sa vám musí na prvý pokus podariť vybrať vhodný typ pre vaše vlasy. Na každý typ funguje lepšie iný spôsob úchytu, nehovoriac o tom, že nie každý materiál korešponduje s vašimi vlasmi. Preto je dôležité sa poradiť pred kúpou buď s odborníkom, alebo si spraviť vlastný prieskum na základe ktorého si zvolíte to najvhodnejšie pre vás.

„STAJLING“ A ÚPRAVA UMELÝCH VLASOV

Pre čo najmenšiu viditeľnosť spojov je ideálne pramene uchytiť na vnútorné línie vlasov. Posledné pramene by mali byť umiestnené minimálne centimeter od vonkajšej línie. Vďaka tomu spoje nebudú viditeľné pri rozpustených vlasoch, ale ani pri zviazaní do copu, keďže budú ukryté pod vrstvou vlastných vlasov.

Vlasy môžete bez obáv upravovať rovnako, ako vaše vlastné vlasy. So správnou starostlivosťou (a pokiaľ to nebudete preháňať) vám vydržia v priemere 6 mesiacov, aj pri každodennom nosení.

SLUČKA ALEBO PUKAČKY?

Podľa mnohých žien je metóda spájania slučkou práve tá najlepšia na trhu, avšak ako určite podľa vlastných skúseností viete, každému vyhovuje niečo iné. Spôsob so slučkou sa používa najmä pri nadpájaní „MICRO RING“ metódou, pri ktorej prevlečiete pramene cez slučku a následne ju stlačením upevníte.

CLIP IN vlasy sú o niečo jednoduchšie na aplikáciu, špeciálnymi pukačkami veľmi rýchlo a ľahko spojíte nadpojené vlasy s vašimi vlastnými a takisto ich aj ľahko odpojíte. Vďaka tomu môžete účesy meniť a striedať pokojne aj každý deň - podľa nálady, príležitosti či zvoleného outfitu.

NA VÁHE ZÁLEŽÍ

Pri kúpe je dôležité zohľadniť aj váhu jedného prameňa, ktorá je bežne uvádzaná. Pokiaľ výrobca uvádza viac ako 0,5 gramu na prameň, bude lepšie ak budete pokračovať v hľadaní. Pri jednom prameni je to hodnota, ktorá je zanedbateľná, avšak pri zvyčajnom odporúčanom množstve okolo 100 prameňov, je ten rozdiel citeľný. Ak máte husté vlasy, je možné že budete potrebovať až okolo 150 prameňov. 

Gramáž závisí tiež od toho, akú dĺžku nadpojených vlasov zvolíte. Pokiaľ zakúpené vlasy plánujete skrátiť podľa vášho aktuálneho alebo vybraného účesu, môžete si zvoliť aj väčšiu gramáž.


Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v obchodných podmienkach