Blog

Pekné vlasy - základ krásy

14. december 2015

Chcete vyzerať ešte lepšie ako doteraz?

Na rôzne príležitosti - od večere so svojim milovaným, až po plesy a stužkové - mame pre Vás tie najmodernejšie metódy predlžovania vlasov za najlepšie ceny.

Okrem predĺženia spôsobujú aj zahustenie – stačí si zvoliť vhodnú metódu pre Váš typ vlasov - dnes sa už nemusíte spoliehať na prírodu, môžete mať vlasy podľa Vašich predstáv kedy sa rozhodnete.

Nie len líčenie a oblečenie, ale aj kvalita Vášho účesu je v dnešnej dobe považovaná v spoločnosti ako základ dobrého výzoru. Všetky vlasy z nášho sortimentu sú 100% prírodné a predovšetkým pravé ľudské, preto sú dostatočne kvalitné na to, aby ste ich mohli upravovať tak ako to Vám bude vyhovovať (farbiť, natáčať, kulmovať).

U nás si môžete vybrať z troch metód predĺženia vlasov - MICRORING, KERATINE a CLIP-IN. Práve metóda CLIP-IN je považovaná za najmodernejšiu a jej aplikáciu zvládnete aj doma - vlasy si jednoducho nadpojíte špeciálnymi "clip-in" pukačkami na Vaše vlastné vlasy. Jej hlavnými výhodami sú praktické odopínanie, šetrnosť, prirodzený vzhľad a nízka cena.

Pokiaľ patríte k ženám, ktoré svoje vlasy predlžujú pravidelne, určite oceníte sadu profesionálnych prípravkov pre starostlivosť o vlasy NANOMAX - pomôžu Vám udržiavať vlasy aj spoje v najlepšej kondícii. U nás, ako v jednom z desiatich obchodov na trhu nájdete práve tuto špeciálnu značku.

Využiť taktiež môžete naše DARČEKOVÉ POUKÁŽKY, ktorými darujete nové vlasy či už pod stromček na blížiaci sa Štedrý deň, alebo k rôznym iným príležitostiam - od narodenín až po stužkové a plesy.

Objednávať u nás môžete prostredníctvom nášho e-shopu, alebo telefonicky v pracovné dni od 9:00 do 17:00. Tovar Vám doručíme do 48 hodín v rámci Slovenskej republiky (do 72 hodín v rámci ČR). Objednávky odoslané do 12:00 expedujeme ešte v daný deň. Pri uznanej reklamácii Vám do 30 dni vrátime tovar, alebo peniaze. 


Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v obchodných podmienkach